• ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ & ΑΝΑΚΑΜΨΗ

 • ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 • ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ

  ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

 • ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ - CASE STUDY

 • ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΝΟΜΙΚΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ

Παναγιώτης Γεννηματάς: Νομικός, Συγγραφέας, Πρόεδρος Δ.Σ. GLOCALFINANCEA.E. & Επίτιμος Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων: Νομικός και Πολιτικός Επιστήμων με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνώνκαι στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Διατέλεσε Ειδικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού, Σύμβουλος επιχειρήσεων και Εργοδοτικών οργανώσεων (Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά - Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας - ΕΒΕΠ - Ένωση Εισαγωγέων-Εξαγωγέων Προϊόντων Χάλυβος - Ένωση Εμπορικών Συλλόγων Ελλάδος κ.α.), Μέλος Δ.Σ. ΜΠΗΤΡΟΣ Α.Ε.Β.Ε. (1982-85), Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΒΙΠΕΤΒΑ και Σύμβουλος της Διοίκησης ΕΤΒΑ(1986-88), Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Εθνικού Συμβουλίου Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας (ΕΣΙΠ 1986-89), Γενικός Γραμματέας Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού Πολιτισμού (1987-89), Πρόεδρος Δ.Σ. Μεσσηνιακής Ναυτιλιακής ΕΠΕ (1987-91), Πρόεδρος Δ.Σ. Χρηματιστηριακής εταιρείας Εurosec Δ.Χ.Ε. (1992-94), Σύμβουλος Διοίκησης της Τραπέζης Ελλάδος με αυξημένες αρμοδιότητες διοίκησης (1993-94), Αντιπρόεδρος Διευθύνουσας Επιτροπής και Διοικητικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο (1994-2000), Επίτιμος Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Λουξεμβούργο (από τον Ιούνιο του 2000), Πρόεδρος Δ.Σ. Omega Bank (2001- 2010).  Έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων και άρθρων που αφορούν στην οικονομία, στις τράπεζες, στην πολιτική και στον πολιτισμό.

Σπύρος Μαρίνης: Διευθύνων Σύμβουλος GLOCAL FINANCE A.E.: Οικονομολόγος με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Business School του University of Kent (MBA). Στέλεχος με εμπειρία άνω των 25 ετών στον τραπεζικό κλάδο όπου υπηρέτησε σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις διοίκησης, ελεγκτικής, και διαχείρισης δανειακών χαρτοφυλακείων.  Εισηγητής σε πλήθος επιμορφωτικών προγραμμάτων επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης. Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζει στην λειτουργία της αναστροφής των επιχειρήσεων και της χρηματοοικονομικής και κεφαλαιακής τους αναδιάρθρωσης. Στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει την εποπτεία και διεύθυνση λειτουργικών αναστροφής και αναδιάρθρωσης μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που περιλαμβάνουν νοσοκομεία, ξενοδοχεία, και επιχειρήσεις.

Μιχάλης Χατζηαντωνίου: BusinessTrainingDirector GLOCAL FINANCE A.E.: Οικονομολόγος, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων. Στέλεχος, με εμπειρία άνω των 15 ετώνστον τραπεζικό κλάδο.Πιστοποιημένος εισηγητής επαγγελματικής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης στελεχών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στους τομείς Marketing, Πωλήσεων, Διοίκησης, Coaching, Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών.

Κατερίνα Νικολαϊδου, Νομική Σύμβουλος GLOCAL FINANCE A.E.: Δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο επιχειρήσεων και εταιρειών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΜΒΑ). Εργάσθηκε στον τραπεζικό τομέα ως Δικηγόρος από το 2007 μέχρι το 2014 οπότε και ανέλαβε επικεφαλής του Νομικού Τμήματος της Glocal FinanceA.E.

Ευάγγελος Σωτηρίου: Οικονομικός Σύμβουλος GLOCAL FINANCE A.E.: Οικονομολόγος Τραπεζικός με σπουδές στον Πανεπιστήμιο του Sunderland από όπου και απέκτησε το μεταπτυχιακό του στην διοίκηση έργων. Στέλεχος με 15ετή τραπεζική εμπειρία στην χρηματοοικονομική και πιστωτική ανάλυση επιχειρήσεων και οργανισμών.

Χριστίνα Φλώρου: Ειδικός επιστήμονας στην Ανεξάρτητη Αρχή Συνήγορος του Πολίτη | Καθηγήτρια Φορολογικού Δικαίου: Νομικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διδάκτωρ Φορολογικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εισηγήτρια σε πλήθος επιμορφωτικών και ενημερωτικών σεμιναρίωνπάνω σε θέματα φορολογικού δικαίου.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Διάρκεια Σεμιναρίου: 8 ώρες.

Κόστος Σεμιναρίου: 280 €/άτομο.

Ημερομηνίες και Ώρες Διεξαγωγής:

ΗμερομηνίαΏρα
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 9:30 – 17:30

Τόπος υλοποίησης: Κωστή Παλαμά 6 - 8, 11141, Αθήνα

Δηλώστε Συμμετοχή